Quick Autoservice Dit værksted midt i København kbh.
Q.A.S  - bilpleje

Quick AutoService - Bilpleje midt i København

Vi tilbyder 2 pakker indenfor bilpleje

Bilpleje pakke 1

Damp-bilvask, håndtørring, industrinedfalds fjernelse, højtryksrensning af fælge, vask af alle dør falser, vokspolering, motorrumsvask, støvsugning, pudsning af ruder indvendig og udvendig, vinyl make-up.
Pris incl.moms 2495 KR

Bilpleje pakke 2

Damp-bilvask, håndtørring, industrinedfalds fjernelse, højtryksrensning af fælge, vask af alle dør falser, motorrumsvask, poleringsbehandling, voks og lakforsegling, støvsugning, pudsning af ruder, vinyl make-up, rensning og imprægnering af kabinen, gummi og dæk opfriskning.
Pris incl.moms 4495 KR

Bilpleje pakker Gennerelt

Alle bilpleje pakkerne bliver udført af trænede professionelle, det er din sikkerhed for at din bil får en bilpleje der på ingen måde skader bilen.
 
Quick autoservice er en del af AutoPartner

Quick AutoService , Nyropsgade 6 1602 København V , Tlf. +45 40146462
Dit værksted midt i København (tæt på Frederiksberg)  vi kan klare alt fra serviceeftersyn autoreparation bilpleje autoskader og alle de ting du ellers ville forvente dig af et autoværksted. Vi servicerer og reparerer alle mærker så som BMW, VW, Citroen, Peugeot, Audi, Mazda, Toyota, Volvo, Saab og alt sammen i fuld overensstemmelse med fabrikanternes krav til eftersyn så alle garantier fortsat gælder, nøjagtigt som på et autoriseret værksted.